Mirte

Goed. Je bent dus benieuwd wie er achter deze blog zit. Hoe ik er uit zie, weet je al van de foto rechts in de balk. Ook zul je al snel lezen dat ik erg van sushi en barbecueën houd, graag een lekker wijntje drink, creatief ben en meerdere malen per jaar naar Oostenrijk op vakantie ga. Nu wat meer info over mijn dagelijks leven.

Ik ben dus Mirte, 28 jaar en woon in Wijk bij Duurstede met mijn man Martin. Voor info over mijn werk en opleidingen kun je mijn LinkedIn-profiel bekijken.

Creatief
De naam bestaat al veel langer dan dit blog. In mijn studententijd was ik creatief bezig en maakte ik van alles zelf wat ik nodig had of leuk vond. Van een laptoptas, hoesjes voor m’n telefoon tot sjaals, mutsen en kleding. Zo had ik bijvoorbeeld altijd een origineel cadeau als er weer iemand jarig was.

MirtCreates
De combinatie van mijn naam met mooie spulletjes creëren. MirtCreates. Deze naam hield ik aan, omdat het eigenlijk in elke context bruikbaar is. Niet alleen voor DIY-projecten, maar ook voor werkzaamheden op het gebied van communicatie. Zoals het creëren van een tekst, folder, website of een advies, communicatieplan of beleid voor social media.

WordPress
Door de jaren heen heb ik mezelf aangeleerd om een website te maken met WordPress. Van de installatie van het CMS met plugins en widgets, het ontwerp van de website tot het schrijven van de teksten en bewerken van foto’s.

Zo! Nu weet je een stuk meer over mij. Wil je nog meer weten? Vul dan het contactformulier in.

Geef een reactie