Recept: Lekkerste hamburger

Fastfood. Erg lekker, maar niet heel erg gezond. Daarom maak ik het liever zelf. Een gezonde en lekkere hamburger met verse ingrediënten. Hiervoor gebruik ik de magere grillburgers van de AH. Die zijn minder vet en een stuk groter waardoor je overal op je broodje vlees hebt.

Ingrediënten

 • magere grillburgers
 • witte bolletjes (of bruine)
 • tomaat
 • sla
 • ui

20131002 111030 Recept: Lekkerste hamburger

Bereiding
Snijd de ui in ringen en de tomaat in plakjes. Doe wat olijfolie in de pan en bak hier de grillburgers in. Bak de uien in dezelfde pan mee totdat ze glazig en lekker zoet zijn. Snijd de broodjes open en beleg ze met de tomaat en sla. Leg hierop de hamburger op en de uitjes. Naar smaak kun je nog wat mayonaise, ketchup of currysaus toevoegen.

Tip: Smelt een plakje kaas over de burger. Voilá! Heerlijke cheeseburger.

1 Comment on Recept: Lekkerste hamburger

 1. Sylvia Kuijsten
  2 oktober, 2013 at 14:01 (9 jaar ago)

  Ik eet eigenlijk nooit hamburgers. Toegegeven, deze ziet er erg goed uit ;)

  Beantwoorden

Geef een reactie