Spinaziesalade met aardbeien en geitenkaas

Bij een salade denken veel mensen aan een basis van sla. Hier kun je ook andere ingrediënten voor gebruiken. Bijvoorbeeld spinazie. Deze groente leent zich erg goed als hoofdingrediënt voor een heerlijke salade. Deze vorm is een zomerse variant en ook zeer geschikt voor bij de bbq.


20130904 104556 Spinaziesalade met aardbeien en geitenkaas

Ingrediënten

 • spinazie
 • aardbeien
 • geitenkaas
 • honing

Bereiding
Pak een grote schaal waar je de salade in gaat maken. Ik gebruik meestal twee handjes spinazie per persoon. Doe de gewenste hoeveelheid spinazie in de kom. Was de aardbeien, verwijder het kroontje en snijd ze in stukjes. Verkruimel de geitenkaas. Meng de aardbeien en de geitenkaas door de spinazie. Voeg naar smaak honing toe. En klaar is je salade!

Tip: walnoten passen hier ook erg goed bij de combinatie geitenkaas en honing.

1 Comment on Spinaziesalade met aardbeien en geitenkaas

 1. Kirsten
  16 september, 2013 at 15:25 (9 jaar ago)

  Super simpel, maar klinkt erg lekker! Nog nooit van die combi gehoord dus die ga ik zeker een keer uitproberen!

  PS. Mooie blog!

  Beantwoorden

Geef een reactie