Wijnkistje

Beiden houden we wel van een lekker glaasje wijn. Vanuit Oostenrijk nemen we graag elke vakantie weer nieuwe voorraad mee bij de wijnboer. De voorraad staat bij ons op verschillende plekken in huis: kelder, huiskamer en in de kast.

De wijnflessen in de kamer stonden eerst altijd in zo’n rekje van de IKEA dat je met deuvels in elkaar zet. Een wiebelige stellage van twee kolommen en waar we ruim twintig flessen in kwijt konden. Tijd voor een nieuwe oplossing!

20130814 130034 Wijnkistje

Het werd een oud aardappelkistje. Heel eenvoudig, alle flessen opstapelen in het krat. Het past ook net naast onze witte vitrinekast en de muur. Perfect! En als we nog meer wijnflessen kwijt willen, zet ik er nog één bovenop!

2 Comments on Wijnkistje

 1. Marieke
  26 augustus, 2013 at 10:31 (9 jaar ago)

  Leuk! Maar wat nou als je de onderste wil hebben? ;)

  Beantwoorden
 2. Charlotte
  22 augustus, 2014 at 12:16 (8 jaar ago)

  (Ik ben een beetje laat, I know ;) )

  Ziet er heel leuk uit!! Ik knutsel heel veel met wijnkisten en heb ondertussen verschillende kastjes en andere meubels gemaakt, ideaal om te bewerken!!

  Deze tip wil ik jullie niet onthouden: http://www.wijnkisten24.nl

  Heel goedkoop en zijn ook oude kistjes. Ze hebben ook groente- en fruitkistjes! :)

  Succes!!

  Beantwoorden

Geef een reactie