All you can eat bij Ginza

Na een dag rondstruinen in Wenen gaat een sushibuffet er wel in. Zo togen we naar een groot winkelcentrum waar het sushirestaurant Ginza zich op de 2e verdieping bevindt. Een groot buffet midden in de ruimte met van álles en nog wat.

20130804 110323 All you can eat bij Ginza

Ondanks dat het restaurant midden in een winkelcentrum ligt, ziet het er wel gezellig uit. Minpunt is dat er achterin een rokersruimte is. Deze is weliswaar afgesloten, maar toch vind ik dit niet passen als je zit te eten. Maar goed, dat is Oostenrijk.

20130804 110256 All you can eat bij Ginza

De variatie was niet heel groot, maar de sushi was van goede kwaliteit. En dat alles weer voor een Oostenrijks prijsje. Voor zo’n € 15 kun je je buikje helemaal rond eten.

20130804 110311 All you can eat bij Ginza

Knijpertjes voor de saus
Als je even genoeg had van de sushi, kon je een zelf samengesteld prutje laten wokken. Met een gekleurd knijpertje gaf je dan aan welke saus je erbij wilde. Een bord vol met verse groente en gamba’s en dan wokken met een knoflooksausje. Heerlijk!

Geef een reactie