Gek van sjaals

Regelmatig combineer ik een sjaal met mijn outfit. In de koude dagen omdat ze je nek zo lekker warm houden en als het warmer is, puur als aanvulling op mijn stijl. Ik heb wel een aantal lievelingssjaals: een bruine, mintgroene en die met gekleurde bloemetjes.

Eigenlijk heb ik er al veel te veel, maar elke keer als in de winkel ben waar een rek is met riempjes, sjaals en sieraden kan ik het niet laten om even te spieken of er nog een leuke tussen zit. Dit zorgt er dan ook voor dat mijn verzameling nog steeds aardig groeit. Hieronder een overzicht van sjaals die ik regelmatig draag in de lente, zomer en herfst. Mijn wintersjaals liggen keurig opgeborgen in een doos op zolder.

20130626 144407 Gek van sjaals

20130626 144421 Gek van sjaals

Wat is jouw lievelingsaccessoire? Wat mist er niet in jouw garderobe?

Geef een reactie