Culinaire BBQ II: gekruide forel

Blog nummer twee over het culinaire barbecueën. Haal bij de visboer twee heerlijke forellen die nog fris uit hun ogen kijken. Dan weet je dat ze echt vers zijn. Vraag of de visboer ze al schoonmaakt van binnen, dat scheelt werk.

20130612 140423 Culinaire BBQ II: gekruide forel

Benodigdheden

  • 2 forellen
  • citroen
  • kruiden: rozemarijn/tijm/oregano/etc.
  • knoflook
  • ui

Bereiding
Hak de kruiden, knoflook en ui fijn. Snijd de citroen in plakjes en halveer deze. Stop het kruidenmengsel en de citroenschijfjes in de forel en pak deze in met aluminiumfolie. Leg de vis ongeveer 7 minuten per kant op de bbq en het valt zo van de graat! Smullen!

20130612 143935 Culinaire BBQ II: gekruide forel

Bekijk ook:
– Culinaire BBQ I: kippakketjes

Geef een reactie