Souvenir #7: Borrelen op Rhodos

In deze post komen twee souvenirs aan de orde. Ze komen namelijk van hetzelfde eiland. In 2010 vierden we vakantie op Rhodos, één van de Griekse eilanden. Beiden houden we wel van een goed glas wijn, een koud biertje of een verfrissende cocktail. Borrelen is dus één van de activiteiten tijdens de vakantie.

Zoals ik al eerder aangaf, neem ik graag wat mee van een eiland. Dit keer waren het shotglaasjes en een bakje voor de nootjes. Na een avondje borrelen, drukte ik deze stiekem achterover. Uiteraard lieten we wel een goede fooi achter! :)

borrelen op rhodos borrelglaasjes Souvenir #7: Borrelen op Rhodos

De borrelglaasjes gebruiken we nog wel eens tijdens een feestje als we cocktails maken. Inmiddels spaarden we er al heel wat bij elkaar. En op die manier kan iedereen proeven van de cocktail!

borrelen op rhodos bakje Souvenir #7: Borrelen op Rhodos

Het bakje voor de nootjes gebruiken we nu om buitenlandse muntjes in te bewaren.

Geef een reactie