Souvenir #5: Fotoboekje

Van Zakytnhos namen we in 2007 een fotoboekje mee. Op de voorkant staat een schildpad. Dit verwijst naar het schilpaddeneiland Marathonissi wat voor de kust van Zakynthos ligt. Dit eiland heeft namelijk de vorm van een schildpad (zie op onderstaande foto). Het lijf is helemaal droog en dor en het stuk van het eiland dat het schild voorstelt, is begroeid met bomen en helemaal groen.

souvenir fotoboekje zakynthos Souvenir #5: Fotoboekje

Het boekje is handgemaakt met bananenbladeren en touw. Op elke pagina kun je een foto achter de touwtjes plaatsen en zo een fotoboekje maken. Tussen de pagina’s zit zelfs vloeipapier om de foto’s te beschermen.

Naast de fotoboeken die we zelf van elke reis digitaal maken en laten drukken, is dit een leuke manier om anderen te vertellen over de vakantie en daarbij een korte (!) selectie vakantiekiekjes te laten zien.

souvenir fotoboekje zakynthos 2 Souvenir #5: Fotoboekje

Geef een reactie