Favoriete social app

Er zijn verschillende apps om al je social media accounts te bekijken. Maar het kost veel tijd om alles apart te openen. Daarnaast vind ik het ook prettig om artikelen van vakgenoten te lezen en op de hoogte te zijn van wat er speelt op het gebied van communicatie, marketing en social media. Vandaar dat mijn favoriete app om alles te lezen FlipBoard is.

Flipboard is jouw eigen social magazine. Je stelt met alle kanalen en interesses een persoonlijk flipboard samen. Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn, je kunt het allemaal lezen in één app. Door te swipen, flip je van het één naar het andere onderwerp. Heel gebruiksvriendelijk. Je abonneert je eenvoudig op Flipboards van anderen om de info van jouw magazine te laten groeien. Daarnaast ziet het er ook nog heel strak en mooi uit qua design. Echt een aanrader dus!

App Store: Flipboard (free)

favoriete social app Favoriete social app

Uiteraard staan ook de aparte apps om de accounts te bekijken op mijn iPad mini en iPhone 4. Simpelweg omdat dit soms best handig is als je iets specifieks op wilt zoeken. Hier is natuurlijk ook nog heel veel keuze in, maar deze gebruik ik graag:

Pinterest: pins toevoegen en zoeken naar inspiratie voor DIY, fashion, interieur, bloggen en beauty > Bekijk boards op Pinterest

LinkedIn: zakelijk netwerk > CV op LinkedIn

Echofon: lezen van tweets > @MirteHeldoorn op Twitter

Instapad
: bekijken van foto’s van Instagram > Foto’s op Instagram

3 Comments on Favoriete social app

 1. Marieke
  1 april, 2013 at 12:27 (9 jaar ago)

  Ik gebruik ook Flipboard op mijn iPad. Ideaal, vooral voor het lezen van blogs. Helaas stopt Google Reader ermee (BAAL!) en kan Bloglovin niet in Flipboard. Moet dus nog even een andere oplossing bedenken…

  Beantwoorden
  • Mirte Heldoorn
   1 april, 2013 at 14:09 (9 jaar ago)

   Ja heel fijn idd. Ik lees Bloglovin’ gewoon in de browser. Zo hou je toch nog verschillende kanalen.

   Beantwoorden
 2. Ali
  2 april, 2013 at 01:48 (9 jaar ago)

  Ik vind StumbleUpon ook erg fijn, voor een stukje inspiratie!

  Beantwoorden

Geef een reactie