Bloglovin’

Hoe blijf jij op de hoogte van alle leuke blogs die je graag leest? Wanneer is er weer een nieuwe update beschikbaar? Alles dagelijks afgaan om te kijken of er een nieuwe post is, is niet erg efficiĆ«nt en kost veel tijd. Ik gebruik Bloglovin’. Dit een website waarvoor je je kunt aanmelden en hiermee kun je je abonneren op alle leuke blogs die er zijn.

Op mijn iPad lees ik Bloglovin’ met de browser. Dit werkt heel prettig. De layout ziet er aantrekkelijk uit. Iedere post staat in een met daarbij een foto en inleiding. Hierdoor kun je direct zien of het interessant genoeg is om helemaal te lezen. Als je de post aanklikt, opent hij in een nieuw tabblad en kun je na het lezen eenvoudig terug naar het overzicht. De gelezen post wordt transparant.

Je kunt posts liken, door op het hartje te klikken. Zo komen die favorieten in een aparte lijst te staan en kun je ze makkelijk nog eens terug lezen.

tagcloud1 Bloglovin

Als je alles hebt gelezen, ga je via de button ‘scroll to top’ helemaal naar de bovenkant van de pagina. Zodra je klikt op de knop ‘mark all as read’, zie je dat alle posts transparant worden. Zo weet je elke keer bij het openen van Bloglovin’ wat je wel en niet hebt gelezen.

Voor de iPhone is er ook een app: Bloglovin’ (gratis). De app kun je ook gebruiken op de iPad (mini), maar dan moet je de app vergroten. Omdat de Bloglovin’ app (nog) niet is geoptimaliseerd voor de tablet, gebruik ik de browserversie.

Probeer Bloglovin’ ook eens en volg MirtCreates!

Update: Sinds eind mei is er ook een iPad app: Bloglovin’ (gratis)

Geef een reactie