Sprookjesachtige agenda

Een paar jaar geleden kwam ik op internet mooie agenda’s tegen en sindsdien ben ik er helemaal aan verknocht. Het zijn agenda van Paperblanks en ik koop ze elk jaar in de webshop van Beautiful Papershop.

Ze zijn verkrijgbaar met een elastiek als sluiting of met een magneetstrip. Ik ga vaak voor het elastiek, omdat je hierdoor eenvoudiger wat papiertjes in je agenda kunt bewaren. Met het klepje krijg je hem vaak niet meer goed dicht. De chique buitenkant heeft vaak een ontwerp met glans en reliëf.

Elk jaar ga ik weer voor het formaat midi en de weekplanner. Hierdoor kan ik al mijn afspraken per week in één opslag bekijken. Na het weekend is er ruimte voor notities en rechtsonder staat het overzicht van de maand met weeknummers. Door de lintjes in de agenda sla je hem altijd open op de huidige week en hoef je niet te bladeren.

Hieronder mijn agenda van dit jaar. Ik zal binnenkort ook die van de voorgaande jaren fotograferen.

sprookjesachtige agenda Sprookjesachtige agenda

2 Comments on Sprookjesachtige agenda

 1. Mieke
  22 maart, 2013 at 11:27 (7 jaar ago)

  Hé Mirte, ik wist niet dat je zo’n leuke web/blogsite had met van die leuke creatieve ideeën! (Nog lang niet alles gelezen)
  Groetje, Mieke

  Beantwoorden
  • Mirte Heldoorn
   22 maart, 2013 at 13:03 (7 jaar ago)

   Ja, heb het de laatste paar weken weer opgepakt. Leuk dat je meeleest! :)

   Beantwoorden

Geef een reactie