Bont en blauw

Met mijn verjaardag waren Martin en ik in Den Haag op zoek naar een mooi cadeau voor mij. Zo slenterden we door de passage in de hofstad en kwamen al snel langs DOK Cookware. Dit is echt een walhalla voor kookliefhebbers.

De winkel kent werkelijk geen eind en je kunt je er úren vermaken door langs alle rekken en tafels met kookgerei, servies en receptenboeken te struinen. Zo kwam ik daar het bonte blauwe servies van Bunzlau Castle tegen en was meteen helemaal verliefd! De collectie bevat hele leuke theepotten, kopjes, schaaltje, kommetjes, borden, etc. Het is een hele diverse verzameling en ik wilde eigenlijk direct het complete 120-delige servies als cadeau.

Helaas keek ik daarna aan de onderkant van dit schattige aardewerk en trok ik direct wit weg. Dit zou niet mijn cadeau worden, omdat ik me rot schrok van de prijs. Ze vragen gerust €60 voor een liefelijke theepot en minstens €7 per mok. Dat was me toch wat te gortig. Dus ik houd het nog even bij de foto’s en als ik het over een tijdje nog steeds erg mooi vind, dan ga ik er toch nog eens terug!! ;)

bont en blauw servies1 Bont en blauw

Geef een reactie