Lauwwarme carpacciosalade met toast en tapenade

Voor de winter een lekkere snelle lauwwarme salade van carpaccio. Het is een kwestie van combineren van de ingrediënten en oppeuzelen.

Hier de ingrediënten:

  • carpaccio van de AH met olijfolie, parmezaanse kaas
  • champignons
  • uien
  • zongedroogde tomaten
  • tomaat
  • pijnboompitten
  • gemengde salade
  • balsamicoazijn
  • wit brood
  • tapenade

Snijd de uien, champignons, zongedroogde tomaten en tomaat in stukjes en verwarm het in een steelpannetje met wat olijfolie. Verdeel wat salade, carpaccio en de warme ingrediënten over twee borden. Strooi wat parmezaanse kaas, pijnboompitten er overheen en besprenkel het bord met een beetje balsomicoazijn. Toast een broodje, besmeer het met tapenade en serveer het bij de salade. Voila: snel en simpel!

lauwwarme carpacciosalade toast salade Lauwwarme carpacciosalade met toast en tapenade

Geef een reactie