Snaaien in Wenen

In Wenen ontdek ik steeds weer leuke en gezellige plaatsen waar je uren rond kunt slenteren en je ogen uitkijken. Zo ook de Naschmarkt (tussen Karlsplatz en Kettenbrückengasse). Het is een hele lange markt tussen de linker en rechter Wienzeile met kraampjes en winkels uit heel veel verschillende windstreken.

Je vindt er naast kruiden, groente- en fruitsoorten ook kleding en accessoires. Je waant je bij elk standje met z’n eigen kleuren en geuren weer in een ander land. Hieronder een selectie uit de producten die ze er verkopen.

Daarnaast kun je kiezen uit tientallen restaurants; de één nog knusser dan de ander en allemaal met heerlijk verse producten. Echt een goede plek om uren rond te struinen, vanaf één van de terrasjes mensen te bekijken en lekker te snaaien van al dat heerlijks!

Geef een reactie