Oostenrijkse sushi

Meerdere keren per jaar ga ik naar Oostenrijk en pas deze zomer ontdekte ik daar de sushi ín de Steiner Tor in Krems an der Donau! OMG. De prijs ligt veel lager dan hier in Nederland en ze serveren het ook nog in een gezellige boot.

Die lage prijs moet natuurlijk wel ergens vandaan komen. Het restaurant lijkt helaas op een snackbar, heeft weinig uitstraling en is erg klein. Dit in vergelijking tot de enorme Japanse all you can eat restaurants met zwart gespoten plafonds en de vele zijde bloemen die we allemaal wel kennen.

Maar het gaat tenslotte om het eten en dat is helemaal top! Het is erg vers en de porties zijn groot. Mij loopt het water alweer in de mond, door alleen al naar de foto te kijken.

Fotos Iphone Mirte 1252 290x290 Oostenrijkse sushi    Fotos Iphone Mirte 1250 290x290 Oostenrijkse sushi

1Pingbacks & Trackbacks on Oostenrijkse sushi

  1. […] en ik ben inmiddels aardig ingeburgerd. De Oostenrijkse wijnen behoren tot mijn favorieten, de beste sushi eet ik in Krems en ik strooi kruidenzout over mijn gekookte […]

Geef een reactie